Szoftver      |       Modulok      |       HR REGGELI      |       Rólunk      |       Kapcsolat

A HR Felhő moduljai - dióhéjbanA HR FELHŐ MODULJAIRÓL

Az alábbi rövid felsorolásban pontosan megismerheti, hogy mi mindent tartalmaz a HR Felhő rendszere. A felsorolt modulok opcionálisan válogathatók össze, azaz Ön dönti el, hogy mire van szüksége, mit tudjon az Ön HR Felhője.

Tekintse át, mi mindenre kínálunk Önnek megoldást!
A HR Felhő főbb moduljai:

Karrierportál modul

Akár a meglévő céges weblapba integrálható, vagy külön is üzemeltethető, céges karrierportál modul az álláshirdetések megjelentetésére. A modul segítségével, egyszerű szövegszerkesztői ismeretekkel pillanatok alatt helyezheti el aktuális állásajánlatait cége weblapján.

Jelentkezés modul modul

Akár saját weblapjába is integrálható, egyszerűen, gyorsan kitölthető – de minden részletre kiterjedő – jelentkezést biztosító önéletrajz feltöltő modul. E modul segítségével a meghirdetett állásokra pályázó szakemberek mindössze 3-4 perc alatt komplex és pozíciónként nyilvántartható jelentkezést adhatnak be hirdetéseire.

Jelöltfiók modul

A jelöltek saját pályázataik sorsának nyomon követését biztosító a jelöltfiók modul. A meghirdetett állásokra regisztráló jelöltek saját jelszavukkal belépve a toborzó rendszer álláskeresői felületére, bármikor megtekinthetik aktuális pályázatuk adatait, a kiválasztás folyamatának állását. E modulon keresztül automatikusan jelezhet vissza az álláskeresőknek a pályázat elbírálásáról, vagy a kiválasztási folyamat pillanatnyi állásáról.

Projekt modul

A keresési projektek külön-külön nyilvántartását biztosító projekt modul. Néhány egyszerű alapadat megadásával létrehozhatja új munkatárs-keresési projektjeit, amelyekhez külön-külön rendelhet álláshirdetéseket, amik automatikusan megjelennek cége weblapján. A pályázatok a különböző keresési projektek alatt külön-külön kerülnek nyilvántartásra, és az adott kereséshez kapcsoltan néhány kattintással értékelheti a pályázatokat, behívhatja a jelölteket, vagy elutasíthatja őket.

Interjúszervező modul

A létrehozott eseményekről automatikusan kommunikál a pályázókkal és a felhasználókkal, valamint lehetőséget biztosít az interjún résztvevő pályázókról szóló összefoglalók rögzítésére és a pályázó önéletrajzához kapcsoltan történő tárolására.

Jelölt adatbázis modul

Korábbi jelentkezések, önéletrajzok és pályázókkal történt korábbi interjúesemények, adatok szakszerű nyilvántartását ellátó jelöltadatbázis modul. Ebben a modulban minden olyan pályázót, pályázatot könnyedén megtalálhat, ami valaha is beérkezett a rendszerbe. A jelöltek adatlapján az általuk megadott anyagok és adatok mellett megtalálhatók a korábbi interjúkról készült jelentések, objektív és szubjektív vélemények, javaslatok. Egyszerűen szólva: mindig, mindent tudhat a rendszerben szereplő potenciális új munkatársakról.

Önéletrajz-kereső modul

A korábbi pályázatok és jelöltek közötti kulcsszavas és/vagy paraméterezhető szűrést biztosító keresés modul. Egy-egy új keresés esetén előfordulhat, hogy nem kell állásportálokra költenie, hiszen a jól szervezet és kereshető jelöltadatbázisban minden olyan álláskeresőt megtalálhat, aki alkalmas lehet egy-egy új pozícióra. Az adatbázisban kulcsszavakkal és/vagy előre beállított paraméterek alapján is keresheti új munkatársát.

Belső munkatárs-ajánló modul

- Pozíciónként külön-külön nyilvántartható ajánló személyek
- Pozíciónként külön-külön nyilvántartható ajánlott személyek
- Felhasználói azonosítók alapján egyértelműen nyilvántartott ajánlói és ajánlotti státuszokOpcionális lehetőségek:

a.) A projekt modullal szorosan együttműködő, opcionális előszűrő modul. Ez a modul akár automatikusan is kiküldhető kérdőívek segítségével szűkíti a pályázók körét a potenciálisan alkalmas pályázók listájára.

b.) A saját weblapba integrálható karrierportált és jelentkezési lapot kiegészítő, komplex CMS (Content Management System) rendszer segítségével a toborzó-kiválasztó szoftverrel közvetlen összeköttetésben álló weblapjának akár teljes tartalmát karban tarthatja.

c.) A jelöltek felé irányuló könnyű, tömeges és akár automatizált e-mail alapú kommunikációs modul. A rendszerbe beregisztráló álláskeresők felé néhány kattintással egységes arculatú, személyre szóló emailek útján kommunikálhat. Felhívhatja figyelmüket az új állásajánlatokra, vagy bármely olyan egyéb, hasznos információt megküldhet részükre, amit csak szeretne.

d.) Hirdetésszinkronizáló modul, amelynek segítségével az Ön által előre meghatározott külsős állásportálokon* is automatikusan megjelennek a rendszerbe felvitt álláshirdetések.
(* A szolgáltatás bekapcsolásához technikai együttműködés szükséges a kiválasztott állásportálokkal.)Szeretné jobban megismerni a HR Felhőt?


KÉRJE DÍJMENTES SZEMÉLYES PREZENTÁCIÓNKAT! »
Oldaltérkép:

 • A HR Felhőről
 • Modulok
 • Személyes prezentáció
 • Rólunk
 • Ajánlatkérés
 • Kapcsolatfelvétel
 • BECK AND PARTNERS Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
  H-1119 Budapest, Petzvál József u 44.
  Adószám: 13667209-2-43

  Elérhetőségeink:
  Tel: (+36-1) 371-0972
  Fax: (+36-1) 371-0973
  E-mail: sales@hrfelho.hu


  © 2014. - BECK AND PARTNERS Kft.