Szoftver      |       Modulok      |       HR REGGELI      |       Rólunk      |       Kapcsolat

Mit nyújt Önnek a HR Felhő?TOBORZÁS - KORSZERŰEN

Munkatársaink közel 15 éves toborzási-kiválasztási tapasztalataik legjavát felhasználva megalkották a hazai HR piac egyik legmodernebb és legsokrétűbb toborzó-kiválasztó szoftverét.

A szoftver gyakorlatilag bármely vállalati IT környezethez illeszthető, hiszen webes alapon, egyszerű Internet böngésző programon keresztül használható. A szoftver iránt érdeklődő HR szakemberek teljes körű szolgáltatás kertében (telepítés, beállítás, céges arculatra szabás, és online support), bérleti formában vehetik igénybe a HR Felhő erőforrásait.
Az idő pénz, a hatékonyság kulcskérdés...

A HR Felhő egy olyan webes alapú, a toborzás-kiválasztás folyamataira szabott szoftver, amely komplex megoldást kínál a HR munkatársak feladatainak gyors és hatékony elvégzésére, az álláshirdetéstől kezdve, az előszűrésen és a kiválasztáson át a megfelelő szakember felvételéig.

Nincs több megválaszolatlan pályázat!

A HR Felhő rendszere mindig, minden pályázónak ad visszajelzést: amikor Ön elbírál egy beérkezett pályázatot, a pályázat tulajdonosa 24 órán belül e-mail útján értesítést, azaz konkrét, névre szóló visszajelzést kap az elbírálás eredményéről. A visszajelzések szövegét ráadásul Ön is testre szabhatja.

Állásajánlatait pár kattintással több százezer álláskeresőhöz juttathatja el!

A HR Felhő rendszere tulajdonképpen egy saját céges karrierportált biztosít Önnek, amelyre bármikor, egy rövid adatlap kitöltésével feltöltheti új állásajánlatát. Ha a hirdetésfeladáskor bekapcsolja a hirdetésszinkronizáló modult, akkor álláshirdetése az Ön által használt külsős állásportálokon is megjelenik. A gondosan összehangolt rendszerek automatikus funkciói révén így egy csapásra több százezer álláskereső értesülhet a meghirdetett új álláslehetőségről!

Csoportmunka és mobilitás egyszerre.

A HR Felhő teljes funkcionalitást biztosít a HR osztály tagjainak az egymástól független, de egymás feladataival összefüggő csoportmunkájára. Webes felülete révén bárhol is legyen a világban, jelöltjei, naptára és feladatai mindössze egyetlen kattintásra lesznek Öntől – ráadásul mindehhez elegendő Internetképes mobiltelefonját magánál tartania.

Korszerű szervezőfunkciókkal párosuló nyilvántartás...

A HR Felhő egyszerűen kezelhető naptár modulja segítségével könnyedén, az adott keresési projektekhez és a behívott jelöltekhez kapcsoltan szervezheti interjúit. Ha pedig az interjú megtörtént, akkor az interjún tapasztaltakat, a jelöltről kialakult benyomásait és véleményét egy rövid adatlap segítségével rögzítheti az interjúztatott pályázó személyes anyagai közé. Az interjújelentések bármikor megtekinthetők a jelöltek adatlapjain, így az önéletrajzok mellett minden további adat mindig rendelkezésre áll.

Saját, rendszeresen és automatikusan aktualizált jelöltadatbázis.

A HR Felhő segítségével nincs több elveszett önéletrajz, nincs több elveszett pályázat. A jelöltek által feltöltött adatokat kulcsszavas és/vagy paraméterezett szűrés révén kereshető, strukturált adatbázisban tárolhatja. A jelöltadatbázis háttérfunkciói révén a korábban jelentkezett jelöltek félévente e-mailt kapnak, melyben önéletrajzuk frissítésére hívja fel figyelmüket a rendszer. Így Önnek egy saját, rendszeresen aktualizált és mindig friss információkat tartalmazó jelöltnyilvántartása lehet.

Folyamatos fejlesztés és állandó adatbiztonság.

A HR Felhőt üzemeltető Beck & Partners Kft. megbízói munkaerő-keresési projektjeihez a HR Felhőt használja. Saját és Ügyfeleink hatékonyságának javítása érdekében a rendszert folyamatosan fejlesztjük, bővítjük. Az e munkák során létrehozott új funkciókat egységesen, minden Ügyfelünk rendszerében aktiváljuk, így a legmodernebb technikákat és legnagyszerűbb újításokat mindig, minden HR Felhő felhasználó részére is biztosítjuk. A HR Felhő rendszere cégünk szerverein fut, így az adatbiztonságról a lehető legmagasabb szinten gondoskodunk, hiszen saját adatainkat is ezeken a szervereken tároljuk.
Felkeltettük érdeklődését?


Kérjen díjmentes személyes prezentációt, vagy visszahívást:

KÉREM, MUTASSÁK BE NEKEM A SZOFTVER MŰKÖDÉSÉT! »
Oldaltérkép:

 • A HR Felhőről
 • Modulok
 • Személyes prezentáció
 • Rólunk
 • Ajánlatkérés
 • Kapcsolatfelvétel
 • BECK AND PARTNERS Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
  H-1119 Budapest, Petzvál József u 44.
  Adószám: 13667209-2-43

  Elérhetőségeink:
  Tel: (+36-1) 371-0972
  Fax: (+36-1) 371-0973
  E-mail: sales@hrfelho.hu


  © 2014. - BECK AND PARTNERS Kft.